// Våra

Referenser

IK Heros Tennisklubb

Jag sökte ett boknings- och betalsystem för Ik Heros Tennisklubb och fann Elefantgruppen. Den lösning som de tog fram, baserat på de behov vi hade i vår förening, är helt outstanding. Det fungerar smidigt, bokning och betalning är enkelt att göra och det märks att Elefant­gruppen tänker nytt – boka utan en massa klick, utan att ladda ner appar, utan registreringar osv.

Fantastiskt enkelt, användar­vänligt och dessutom väldigt anpassade vyer som vi själva kan påverka. Vi har också en administrations vy och det som är genomgående i denna helhets­lösning är enkelheten, det behövs ingen manual, systemet är själv­instruerande.

Resultatet av vårt nya betal- och boknings­system är att den tidigare administrativa bördan fullständigt minimerats både för kunder och klubben. Resultatet är ”självservice” på en helt ny nivå och det har blivit så mycket bättre för alla inblandade.

När det gäller support och service från Elefantgruppen så utmärker de sig särskilt när det gäller engagemang och drivet att hitta kund­anpassade lösningar som de dessutom levererar snabbt. Jag kan varmt rekommendera Elefantgruppen, support och servicenivå överträffar alla förväntningar. Elefantgruppen är också generösa med tips och trix när det gäller interaktion mellan människa och IT, jag har lärt mig så mycket med hjälp av utvecklarna på Elefantgruppen. Stort tack!

Ingela Jansson, Ordförande IK Heros Tennisklubb, 27 Juli 2023

Besök sidan

Refsnes Tennis

Jag blev plötsligt ägare till en tennis­­bana och behövde ett passage­­system som kunde hantera entré­­avgift och access till tennis­­banan. Elefant­­gruppen löste båda delarna mycket smidigt. Systemet har använts under en säsong och har fungerat helt problem­­fritt. Jag är nöjd med utförande och den support jag fått.

Jan Henning, Refsnes Tennis, 8 December 2022

Besök sidan

Elmstanattas Ankrace

Gillar man inte den här idén så ska man inte hålla på med ankrace.

Peter Hilmersson, arrangör av Elmstanattas ankrace sedan 2006